Brad Pitt me look të ri në prag të 52-vjetorit

View Gallery
11 Photos
Brad Pitt me look të ri në prag të 52-vjetorit
Brad Pitt

Brad Pitt me look të ri në prag të 52-vjetorit
Brad Pitt

Brad Pitt me look të ri në prag të 52-vjetorit
Brad Pitt

Brad Pitt me look të ri në prag të 52-vjetorit
Brad Pitt

Brad Pitt me look të ri në prag të 52-vjetorit
Brad Pitt

Brad Pitt me look të ri në prag të 52-vjetorit
Brad Pitt

Brad Pitt me look të ri në prag të 52-vjetorit
Brad Pitt

Brad Pitt me look të ri në prag të 52-vjetorit
Brad Pitt

Brad Pitt me look të ri në prag të 52-vjetorit
Brad Pitt

Brad Pitt me look të ri në prag të 52-vjetorit
Brad Pitt

Brad Pitt me look të ri në prag të 52-vjetorit
Brad Pitt

Në premierën e filmit ‘Basti i madh me regji të Adam McKay, ku Brad Pitt është protagonist, aktori hullivudian zbuloi edhe modelin më të ri të flokëve. Komentet qenë të shumta dhe të menjëhershme për këtë ndryshim në look të bashkëshorti të Angelina Jolie, jo të gjitha pozitive. Model i ri i flokëve të kujton atë që Pitt mbante në vitet ‘90, kur ishte 20 vjeç dhe nuk kishte asnjë fëmijë. I shkojnë? Kushedi! Gjithsesi, urime: më 18 dhjetor Brad feston 52-vjetorin e lindjes. Të jetë krizë e moshës së mesme?

Në galerinë mësipërme mund të shihni disa nga pamjet më të bukura të Pitt.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.