Ushqime afrodiziake për një darkë romantike

View Gallery
8 Photos
Ushqime afrodiziake për një darkë romantike
Vera

Ushqime afrodiziake për një darkë romantike

Ushqime afrodiziake për një darkë romantike
Luleshtrydhe

Ushqime afrodiziake për një darkë romantike
Çokollata

Ushqime afrodiziake për një darkë romantike

Ushqime afrodiziake për një darkë romantike
Lajthi

Ushqime afrodiziake për një darkë romantike
Shalqi

Ushqime afrodiziake për një darkë romantike
Fiku

Ushqimi dhe dashuria shpesh shkojnë krah për krah. Janë dy gjëra pa të cilat qenia njerëzore nuk do të ekzistonte, ushqejnë trupin dhe shpirtin dhe në disa raste mund të bëjnë edhe keq. Në këtë rast do të merremi me një aspekt mjaft pozitiv të kësaj marrëdhënieje, duke u munduar të kënaqim edhe personat me shije të sofistikuar me një seri ushqimesh që janë jo vetëm të shijshme, por që edhe i bëjnë mirë lidhjes tuaj në çift. Po flasim për ushqimet afrodiziake, ato të cilat sipas traditës kanë aftësinë të rrisin epshin. Grekët dhe romakët e lashtë besonin në aftësitë afrodiziake të disa ushqimeve. Në të shkuarën, studime të ndryshme kanë treguar se disa substanca  mund të stimulojë dëshirën seksuale, pasi gjenerojnë reaksione si rritja e qarkullimit të gjakut duke përmirësuar performancën. Nëse bëhet fjalë thjesht për mite apo të vërteta shkencore, është vërtetuar tashmë se disa ushqime, qoftë edhe vetëm në niveli psikologjik, i ndihmojnë të dashuruarit. Atëherë, përse të mos i provoni?

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.