12 gratë më të bukura në botë

View Gallery
12 Photos
12 gratë më të bukura në botë
1. Eva Riccobono

12 gratë më të bukura në botë
2. Amaia Salamanca

12 gratë më të bukura në botë
3. Rosie Huntington- Whiteley

12 gratë më të bukura në botë
4.Emma Watson

12 gratë më të bukura në botë
5. Jessica Alba,

12 gratë më të bukura në botë
6. Jennifer lawrence

12 gratë më të bukura në botë
7. Candice Swanepoel

12 gratë më të bukura në botë
8. Kate Upton

12 gratë më të bukura në botë
9. Scarlett Johansson

12 gratë më të bukura në botë
10. Alessandra Ambrosio

12 gratë më të bukura në botë
11.Miranda Kerr

12 gratë më të bukura në botë
12. Caterina Ravaglia

Bukuri, joshje dhe elegancë; janë këto kriteret për të hyrë në Top 12 gratë më të bukura të planetit sipas ‘World and Pleasure Magazine’. Klasifikimi përfshin disa nga aktoret dhe top modelet më të njohura, me moshë dhe pamje të ndryshme nga njëra-tjera; ndjen kënaqësi kur sheh mes tyre edhe një aktore me forma të kolme si Kate Upton. Por më mirë zbulojini vetë si janë renditur 12 gratë më të bukura në planet për këtë vit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.