Pallto ushtarake për t’u përballur me dimrin

View Gallery
8 Photos
Pallto ushtarake për t’u përballur me dimrin
Alexander Wang

Pallto ushtarake për t’u përballur me dimrin
Parl Marcjohn

Pallto ushtarake për t’u përballur me dimrin
Paul Joe

Pallto ushtarake për t’u përballur me dimrin
Saint Laurent

Pallto ushtarake për t’u përballur me dimrin
Sessun

Pallto ushtarake për t’u përballur me dimrin
Sprung Freres

Pallto ushtarake për t’u përballur me dimrin

Pallto ushtarake për t’u përballur me dimrin
Theory

Ka ikur koha e pantallonave të njollosura për këtë sezon. Por me një pallto të këndshme me pamje oficeri mund të qëndroni në modën ushtarake këtë dimër. Dhe lajmi i mirë është se mund ta bëni këtë si me një gëzof me kapuç po ashtu edhe me një xhaketë stil marinar, sepse kjo tendencë tashmë ka hyrë kudo.

Mjafton një ngjyrë kaki, kafe ose gri për të përshtatur këtë tendencë të inspiruar nga ish-uniformat ushtarake. Për ata që preferojnë një model që ka më shumë kamuflazh mund të zgjedhin një gëzof me kapuç. Dhe nëse ende keni hezitime mos haroni se jakat dhe kapuçët janë nga elementët më joshës të këtyre modeleve.

Gjëja e parë që duhet bërë, është të feminizoni në thellësi këtë veshje. Mund të privilegjoni këpucët me taka, si çizmet apo ato të zyrës. Nuk duhet të hezitoni ta kombinoni me një fund, slim denim ose lëkurë. Ngjyrat e floririt përshtaten në veçanti me kakinë, në këtë mënyrë mund të përfitoni të vendosni bizhu elegante, që do të krijojnë një kontrast me shpirtin ushtarak të palltos.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.