Të gjithë të çmendur pas truprojës së Adele

View Gallery
11 Photos
Të gjithë të çmendur pas truprojës së Adele

Të gjithë të çmendur pas truprojës së Adele

Të gjithë të çmendur pas truprojës së Adele

Të gjithë të çmendur pas truprojës së Adele

Të gjithë të çmendur pas truprojës së Adele

Të gjithë të çmendur pas truprojës së Adele

Të gjithë të çmendur pas truprojës së Adele

Të gjithë të çmendur pas truprojës së Adele

Të gjithë të çmendur pas truprojës së Adele

Të gjithë të çmendur pas truprojës së Adele

Të gjithë të çmendur pas truprojës së Adele

Ndërsa singëlli i saj i ri, ‘Hello’ qëndron një vendin e parë të të gjitha klasifikimeve botërore, për Adele ka nisur të profilizohet një zbulim i ri i papritur; fakti që ka truprojën më të dëshiruar në planet. Peter Van Der Veen, me origjinë gjermane, ish-sport i bodybuilding dhe mister Europa, i cili dikur ka qenë edhe bodiguard-i I Lady Gaga është shndërruar në një yll të vërtetë në Twitter, ku është zgjedhur seks simboli i momentit. Aq shumë sa qarkullojë edhe thashetheme se Adele po përjeton një krizë në marrëdhënien me të fejuarin (Simon Konecki, babai i djalit të saj Angelo), pikërisht për shkak të Peter. Ja disa nga imazhet e njeriut më të përfolur në mediat sociale.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.