Unazat e fejesës më të njohura në histori

View Gallery
14 Photos
Unazat e fejesës më të njohura në histori

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Amal Alamuddin

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Beyoncé

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Elizabeth Taylor

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Gisele Bündchen

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Grace Kelly

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Jackie Kennedy

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Jennifer Aniston

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Kate Middleton

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Kate Moss

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Kim Kardashian

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Lada Gaga

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Mary-Kate Olsen

Unazat e fejesës më të njohura në histori
Victoria Beckham

Që nga diamanti Cartier  i Grace Kelly dhe zafiri i Kate Middleton, tek diamanti solitaire 15 karatësh i Kim Kardashian West. Unaza e fejesës tek yjet e showbizit është gjëja e parë që komentohet se sa ka kushtuar apo çfarë madhësie a ngjyre ka diamanti i zgjedhur në të. Hidhini një sy unazave më spektakolare të fejesës në histori.

 



No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.