10 ikona dhe ‘binjaket’ e tyre moderne

View Gallery
10 Photos
10 ikona dhe ‘binjaket’ e tyre moderne
Audry Hepburn-Emma Watson

10 ikona dhe ‘binjaket’ e tyre moderne
Brigitte Bardot-Anna Ewers

10 ikona dhe ‘binjaket’ e tyre moderne
Diana-Beyonce

10 ikona dhe ‘binjaket’ e tyre moderne
Elizabeth Taylor-Kim Kardashian

10 ikona dhe ‘binjaket’ e tyre moderne
Jackie O-Amal Clooney

10 ikona dhe ‘binjaket’ e tyre moderne
Jane-Alexa Chung

10 ikona dhe ‘binjaket’ e tyre moderne
Mick-Harry Style

10 ikona dhe ‘binjaket’ e tyre moderne
Naomi Campbell dhe Rihanna

10 ikona dhe ‘binjaket’ e tyre moderne
Penelope Cruiz-Emily Ratajkowski

10 ikona dhe ‘binjaket’ e tyre moderne
THE NEW ALI- KENDALL JENNER

Ndoshta këto fytyra të reja mund të ‘shkruajnë’ suksesin e tyre duke u bërë pasqyrë e ikonave të së shkuarës. Nësei shikon me kujdes, do të vini re se në fakt artistet e brezit të tanishëm kanë ngjashmëri të dukshme me ato të viteve të mëparshme, qoftë nga stili i tyre i veshjes, qëndrimi shpesh herë, por edhe duke patur një tërheqje të dukshme e cila i inspiron për t’u dukur ose për tu sjellë si ato. Shikoni disa nga ikonat klasike të modës dhe showbizit dhe pasqyrimet e tyre moderne.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.