Koleksioni më seksi i këpucëve

View Gallery
5 Photos
Koleksioni më seksi i këpucëve
Francesco Russo

Koleksioni më seksi i këpucëve
Francesco Russo

Koleksioni më seksi i këpucëve
Francesco Russo

Koleksioni më seksi i këpucëve
Francesco Russo

Koleksioni më seksi i këpucëve
Francesco Russo

Nga e zeza fatale tek takat e larta duke kaluar nga motivet leopard, dizenjuesi italian i këpucëve, Francesco Russo, sjell ekskluzivisht për butikun online, “Net-A-Porter”, një koleksion seksi. Pesë modele unike që shumë shpejt mund t’i blini tek “Net-A-Porter”.

Aktualisht përgjegjës i sektorit të këpucëve të Dior, dizenjuesi italian imagjinon prej pesë sezonesh koleksionin e tij. Projekti i tij i ri në bashkëpunim me Net-A-Porter sjell pesë nga modelet më të mira. Çizme dhe këpucë me taka të larta, krejtësisht të llakosura, prej lëkure të lyer dhe të zbukuruar me detaje leopard.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.