Rikthehen çantat e viteve ’90-të

View Gallery
3 Photos
Rikthehen çantat e viteve ’90-të
saint_laurent1

Rikthehen çantat e viteve ’90-të
saint_laurent2

Rikthehen çantat e viteve ’90-të
saint_laurent

Rikthim i viteve nëntëdhjetë. Për koleksionin 2016, shtëpia franceze Saint Laurent paraqet një seri çantash shpine që i dedikohen skenave muzikore kaliforniane të viteve ’90.

Qershorin e kaluar, gjatë Fashion Week pranverë-verë 2016 meshkuj, sfilata e Saint Laurent paraqiste koleksionin detar 2016, të quajtur Surf Sound, që inspirohej nga skena muzikore kaliforniane e viteve 90’. Në këtë frymë vijnë edhe këto çanta që mund të mbahen si nga vajzat edhe nga djemtë dhe ndahen në dy modele: lëkurë e zezë me thekë apo të vizatuar me lule romantike model vintage.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.