10 modelet më të bukura të flokëve për këtë dimër

View Gallery
10 Photos
10 modelet më të bukura të flokëve për këtë dimër
Alessandra Ambrosio

10 modelet më të bukura të flokëve për këtë dimër
Carey Mulligan

10 modelet më të bukura të flokëve për këtë dimër
Ciara

10 modelet më të bukura të flokëve për këtë dimër
Dakota Johnson

10 modelet më të bukura të flokëve për këtë dimër
Georgia May Jagger

10 modelet më të bukura të flokëve për këtë dimër
Gwyneth Paltrow

10 modelet më të bukura të flokëve për këtë dimër
Hanaa Ben Abdesslem

10 modelet më të bukura të flokëve për këtë dimër
Miranda Kerr

10 modelet më të bukura të flokëve për këtë dimër

10 modelet më të bukura të flokëve për këtë dimër
Rachel McAdams

Nuk ka rëndësi nëse je në kërkim të një modeli që do të jepte një transformim total apo thjesht një ndryshim sezonal. Këto janë disa nga modelet më të përdoruar nga personazhet e njohura të showbizit për këtë sezon. Që nga prerja e re e Jennifer Lawrence, ku flokët biondë deri poshtë qafës i dhanë  një pamje krejt të re dhe super të komentuar aktores fituese të çmimit ‘Oskar’, deri tek modeli kasketë apo flokët e gjatë të lëshuara që nuk dalin kurrë nga moda.

.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.