Bizhu gjeometrike për Krishtlindje

View Gallery
5 Photos
Bizhu gjeometrike për Krishtlindje
Shihara

Bizhu gjeometrike për Krishtlindje
Shihara

Bizhu gjeometrike për Krishtlindje
Shihara

Bizhu gjeometrike për Krishtlindje
Shihara

Bizhu gjeometrike për Krishtlindje
Shihara

Nga byzylykë katrorë 2D tek vathët trekëndësh 3D prej floriri, një ide e re që vjen nga Japonia për listën e dëshirave të këtyre Krishtlindjeve. Një sezon i ri që na vjen nga Instagrami, Shihara kultivon prej disa muajsh një mister të menduar mirë. Pak njerëz e kanë mundur të këtë qytetar të Tokios, që nuk dëshiron të dalë para publikut të gjerë.

Në New York u organizua një premierë për blerësit e linjave prej floriri “White Bird” dhe “FiveStory”, të cilët e kanë ndjerë të parët finesën e bizhuve me gjeometri të ndryshueshme. Katrorë të florinjtë, të konceptuar në Japoni dhe të menduar që të përqafojnë trupat në lëvizje mund të zbulohen në butikun e dytë të linjës “White Bird” në Paris.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.