Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’

View Gallery
22 Photos
Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Adrian dhe Ariana Fullani

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Agim pocari dhe Ilir Butka

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Ardit Roshi, Genti Prizreni dhe Jonida Maliqi

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Bora Feri

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Elona Duro dhe Jonida Vokshi

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Erand Sojli

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Royald Elezaj dhe Erjon Bubullima

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Genc Fuga dhe Arjola Basho

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Genc Fuga dhe Eni Jani

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Genc Fuga dhe Genc Permeti

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Gent Kame dhe Genc Fuga

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Gent Kame me bashkeshorten

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Genti dhe Migena Lako

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Jonida Maliqi dhe Bora Feri

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Jonida Maliqi dhe Zina Kondi

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Jonida Maliqi

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Jonida Vokshi

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Merita Rexha me bashkeshortin dhe Zamir Mane

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Mevlan Shanaj

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Robert Aliaj

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Rozeta Feri, Rajmonda Bulku dhe Bora Feri

Premirë ‘Sex, përrallë dhe celular’
Zina Kondi

Filmi komedi ‘Sex, përrallë dhe cellular” ka tërhequr në kinema Millenium artdashësit e kinematografisë shqiptare. Filmi me regji të Erjon Bubullimës i referohet temave aktuale dhe ka si bashkëskenarist Gent Kame, Genc Përmeti dhe Thomas Logoreci, muzika e filmit u realizua nga kompozitori Genti Lako.  Filmi bazohet tek komedia ‘harroje Dashurinë” e Erion Kamës dhe trajton temën e krizës në çift, por nuk lë jashtë vëmendjes edhe problemet aktuale të shoqërisë shqiptare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.