Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

View Gallery
12 Photos
Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?
PANTONE

Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

Kompania Pantone, ka zbuluar edhe sivjet ngjyrë e vitit të ardhshëm, e cila do të mbizotërojë kudo. Por, për herë të parë autoriteti më i lartë i kontrollit të ngjyrave, vendos që të mos ketë një, por një përzierje tonalitetësh si ngjyra të vitit 2016, të cilat janë rozë kuarc dhe blue e qetë. Ato janë konsideruar si anti-vaksina ndaj stresit të jetës moderne. Bluja e qetë përfaqëson butësinë dhe bukurinë e qiellit, ndërsa roza kuarc delikatesë, mirëqënie dhe qetësi. Urojmë që këto dy ngjyra të ndikojnë sado pak në jetën e njerëzimit për vitin 2016.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.