Gjashtë kombinime pulovër – varëse

View Gallery
7 Photos
Gjashtë kombinime pulovër – varëse

Gjashtë kombinime pulovër – varëse

Gjashtë kombinime pulovër – varëse

Gjashtë kombinime pulovër – varëse

Gjashtë kombinime pulovër – varëse

Gjashtë kombinime pulovër – varëse

Gjashtë kombinime pulovër – varëse

Pulovër dhe varëse e madhe është një nga kombinimet për të preferuara për këtë dimër.  Imagjinoni pak një triko e trashë e kombinuar me një zinxhir të hollë ari apo një varesë e rëndë që kombinohet me një copë më delikate. Stili i rrugës është plotësisht i frymëzuar nga këto kombinime dyshe, që mund të jenë të pafundme. Në galerinë më sipër mund të gjeni disa ide.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.