Çfarë gjerdani të mbani me fustanin e mbrëmjes!

View Gallery
3 Photos
Çfarë gjerdani të mbani me fustanin e mbrëmjes!
Gjerdan me fustan roz

Çfarë gjerdani të mbani me fustanin e mbrëmjes!
Gjerdan me fustan me dekolte te hapur

Çfarë gjerdani të mbani me fustanin e mbrëmjes!
Gjerdan me fustan me jake te rrumbulaket

Gjerdanë plotë me gurë, të ngjitur pas qafës apo të gjatë. Jeni në dilemë se çfarë të zgjidhni për ta kombinuar me fustanin e mbrëmjes? Ja disa mësime të vogla në tre pjesë.

Me një fustan bust që ka për avantazh të zbulojë shpatullat, duke shfaqur edhe një dekolte të bukur. Për shembull, mund të zgjjidhni një jakë ngjyrë të hapur të mbushur plotë më gurë. Ndërsa me një fustan me jakë të rrumbullakët që mbulon krejt bustin, zgjedhja më e mirë është një gjerdan i ngjitur pas qafe. Ky është aksesori ideal për të krijuar një efekt optik dhe për të dhënë idenë sikur gerdani është njësh me fustanin. Së fundmi me një fustan të gjatë me copë të lehtë dhe me një dekolte të hapur duhet një gjerdan i gjatë dhe i lirshëm. Kështu ai sjell një joshje bohem, në veçanti kur e çara para bustit është e lirshme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.