Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër

View Gallery
15 Photos
Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Çizme Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Mantel Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Këmishë Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Jelek gëzofi Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Jelek Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Fund Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Fund Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Kambinim Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Kombinim Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Kësulë Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Rrip lekure Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Pantallona Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Mantel Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Fustan i gjatë Maje

Veshjet Maje që duhet të keni këtë dimër
Bluzë Maje

Pjesërisht “femme fatal”, pjesërisht “boheme”, veshjet Maje sjellin një stil edhe më të veçantë, duke mbivendosur veshjet dhe stilet në koleksionin e ri Vjeshtë-Dimër 2016. Në program shumë fustane me dantellë, qëndisje dhe kadife por edhe funde të rrëshqitshme, pantallona të shkurtra prej leshi ose pantallona smoking. Në këtë koleksion gjejmë gjithashtu pelerina dhe kësula që janë përfekte për stinën e mesme të vjeshtës, që kombinohen me veshje mbrëmjesh shumë të sofistikuara. Por elementet më të veçanta të koleksionit Maje mbeten këpucët e kamoshit të ideuara nga Minnetonka vetëm për Maje.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.