Çizmet më shik për këtë dimër

View Gallery
6 Photos
Çizmet më shik për këtë dimër
Jimmy Choo & Moon Boot

Çizmet më shik për këtë dimër
Jimmy Choo & Moon Boot

Çizmet më shik për këtë dimër
Jimmy Choo & Moon Boot

Çizmet më shik për këtë dimër
Jimmy Choo & Moon Boot

Çizmet më shik për këtë dimër
Jimmy Choo & Moon Boot

Çizmet më shik për këtë dimër
Jimmy Choo & Moon Boot

T’i rezistosh valës së të ftohtit duke qëndruar shik, ja ideja e koleksionit të imagjinuar nga Jimmy Choo dhe Moon Boot.

Çizme luksoze për dëborë prej lëkure deleje dhe gëzof dhelpre, në disa lloje ngjyrash duke kaluar nga grija tek e zeza e shkëlqyeshme dhe e verdha metalizato.

Këto çizme të përziera me detaje të qëndisura me yje, lëkurë, gëzof dhe metal ju ftojnë të kaloni këtë dimër në të ngrohtë, duke bërë shoping në butikët Jimmy Choo si dhe në butikun online Moon Boot.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.