Gurët e çmuar më tërheqës të Alexandre Reza

View Gallery
5 Photos
Gurët e çmuar më tërheqës të Alexandre Reza
Alexandre Reza - unazë formë çarme me në qendër një safir blu

Gurët e çmuar më tërheqës të Alexandre Reza
Alexandre Reza - eban mat, flroi roz dhe smerald jeshil

Gurët e çmuar më tërheqës të Alexandre Reza
Alexandre Reza - vathë me flroi roz, smerald jeshil dhe gurë të mbardhë

Gurët e çmuar më tërheqës të Alexandre Reza
Alexandre Reza - unazë me flori roz, diamante të bardhë dhe smerald jeshil

Gurët e çmuar më tërheqës të Alexandre Reza
Alexandre Reza - unazë me flori roz, diamante të bardhë dhe smerald vishnje

Në shfaqjen e radhës të vitit 2015 të firmosur Alexandre Reza mes smeraldësh dhe diamantesh krejtësisht të përsosur bie në sy një zafir i mrekullueshëm nga Birmania.

Ky është një zafir blu i mbyllur që përmbledh jetën në këtë pjesë argjendarie të pazakontë.

Pas një koleksioni të prezantuar në vitin 2014 në Bienalen e Antikiteteve, shtëpia Alexandre Reza luan këtë sezon me simbolet e saj, si “Çarma” ikonike në të cilën është vendosur një zafir prej 7,92 karatë.

Ndërsa në pjesën e zmeraldeve, është një strukturë grafike ngjyrë ebani mat, apo flori rozë i vathëve që përzihen me zjarrin e gjelbër të gurit në qendër.

Të gjitha këto përzihen me kujdes me diamante të bardhë për të himnizuar gurët e jashtëzakonshëm të firmosur Reza. /G.S/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.