Harry, princi i zemrave… si Diana

View Gallery
8 Photos
Harry, princi i zemrave… si Diana
Princi Harry-Instagram

Harry, princi i zemrave… si Diana
Harry me stafin e St John Ambulance ne London Marathon.

Harry, princi i zemrave… si Diana
Harry ne Africa, ne Kruger National Park, i shtrire mbi nje elefant

Harry, princi i zemrave… si Diana
Harry ne qendren per femijet me AIDS 'Football for Hope Centre' ne Cape Town

Harry, princi i zemrave… si Diana
Harry, ashtu si nena e tij, pionier i luftes nda AID

Harry, princi i zemrave… si Diana
Princi Harry e ka njohur Mutsu Potsane mw 2004 dhe kthehet ta takoje serish pas 10 vjetesh

Harry, princi i zemrave… si Diana
Princi Harry ne qendren per rehabilitimin e femijeve nga 12-18 vjeç

Harry, princi i zemrave… si Diana
Princi Harry takon veteranet e luftes

Përqafon fëmijët e sëmurë me AIDS, organizon ekspedita në Afrikë (vend me të cilin është mjaft i lidhur), për të ndihmuar popujt më në nevojë, viziton veteranët e luftës, dhe është gjithnjë e më shumë i angazhuar në vepra humanitare. Teksa ka hequr dorë prej kohësh nga roli i princit çapkën dhe plangprishës, princi i Anglisë, Harry është bërë një zotëri tërheqës i denjë për kujtimin e nënës së tij të famshme Princeshë Diana. Dhe ndoshta për këtë, pavarësisht figurës ndonjëherë eklipsuese të dukeshës Kate Middleton, Harry është ndoshta anëtari i familjes mbretërore, më i dashur nga bashkëkombësit e tijNo Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.