Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit

View Gallery
12 Photos
Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit

Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit
Benetton

Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit
H&M

Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit
Lazzari

Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit
Mango

Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit
Mango-

Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit
Marella

Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit
MAX&Co.

Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit
Pennyblack

Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit
Stefanel

Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit
Stradivarius

Këmishët me fjongo – modelet më të bukura të sezonit
Zara

E pamundur t’i rezistosh joshjes së saj femërore dhe elegancës. Po flasim për këmishën me fjongo, që këtë vit janë mjaft popullore. Në fakt, është parë në shumë pasarela për sezonin vjeshtë-dimër 2015-2016. Po cilat janë modelet më interesante për të zgjedhur?

Kemi zgjedhur për ju më të bukurat në qarkullim: njëngjyrëshe apo me dizajne, në copa të mëndafshta apo transparente, në version casual apo klasik, alternativat janë të larmishme dhe të shumëllojta. Shih galerinë dhe zgjidh modelin e përkryer për ty.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.