“Burberry Home”, dhurata për Krishtlindje 100% british

View Gallery
6 Photos
“Burberry Home”, dhurata për Krishtlindje 100% british
Burberry Home

“Burberry Home”, dhurata për Krishtlindje 100% british
Burberry Home

“Burberry Home”, dhurata për Krishtlindje 100% british
Burberry Home

“Burberry Home”, dhurata për Krishtlindje 100% british
Burberry Home

“Burberry Home”, dhurata për Krishtlindje 100% british
Burberry Home

“Burberry Home”, dhurata për Krishtlindje 100% british
efec032b9f96b44e45a3845af3b_jpg_811_north_499x_white

Për festat e fund vitit, shtëpia angleze paraqet një linjë të re të quajtur “Burberry Home”, të përbërë nga blloqe, axhenda dhe mbështjellëse për shishet që t’i mbajnë të ngrohta. Objekte të vogla për Krishtlindje shumë british. Mbështellëse për shishe prej kashmiri të zbukuruara me ikona britanike për të mbajtur ngrohtë lëngjet, blloqe shënimesh shumë praktike, apo axhenda prej lëkure të zbukuruara me motive të ndryshme. Tre objekte të vogla në versione luksoze dhe të inspiruara nga dhuratat në butikun Burberry në Londër.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.