Coco Chanel nën shenjën e luanit

View Gallery
8 Photos
Coco Chanel nën shenjën e luanit
Coco Chanel

Coco Chanel nën shenjën e luanit
Coco Chanel

Coco Chanel nën shenjën e luanit
Coco Chanel

Coco Chanel nën shenjën e luanit
Coco Chanel

Coco Chanel nën shenjën e luanit
ok_manchette_lion_arty_jpg_456_north_499x_white

Coco Chanel nën shenjën e luanit
Luani i Shën Markut ne Venecia

Coco Chanel nën shenjën e luanit
Luani ne apartamentin e Coco Chanel

Coco Chanel nën shenjën e luanit
Coco Chanel

Luani i Shën Markut gjen gjithë shkëlqimin e tij falë Chanel, që nëpërmjet 5 bizhuve më të bukur shfaqet i zbukuruar me diamante, perla apo oniks, falë pasionit të Gabrielle Chanel për luanin. Gjithashtu simmbol i shenjës së tij astrologjike dhe i dashurisë së tij për Venecian.

Shenjë astrologjike që sundon krijimtarinë e Coco Chanel, rilindi në vitin 2012 falë argjendarive luksoze të kësaj shtëpie. Nga viti 1932 koleksioni pati shitje të mëdha duke e kthyer luanin në një simbol. Së fundmi një seri krejtësisht e re me diamante e pagëzuar me emrin “Lion de Saint-Marc” (Luani i Shën Markut) risjell këtë simbol të përjetshëm të Chanel.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.