Zbukuro mjekrën si pema e Krishtlindjes!

View Gallery
6 Photos
Zbukuro mjekrën si pema e Krishtlindjes!

Zbukuro mjekrën si pema e Krishtlindjes!

Zbukuro mjekrën si pema e Krishtlindjes!

Zbukuro mjekrën si pema e Krishtlindjes!

Zbukuro mjekrën si pema e Krishtlindjes!

Zbukuro mjekrën si pema e Krishtlindjes!

Të dekoroni mjekrën njësoj si keni dekoruar pemën me rastin e festave të fundvitit, është tendenca me e re dhe e çuditshme që po pushton rrjetet sociale. E lançuar nga Brian DeLaurenti dhe Johnathan Dahl, dy youtube-rsa amerikanë të famshëm, moda e mjekrës së zbukuruar fillimisht u shfaq në llogarinë e tyre në Instagram.

Por ja se si mund të zbukuroni mjekrën tuaj, mjafton të merrni vaj për mjekrën dhe ta përzieni atë me vezullues të ngjyrave të ndryshme sipas dëshirës. Sigurisht që nuk është e këshillueshme të paraqiteni në zyrë kështu, por është një ide originale dhe interesante për të kaluar festat e fundvitit.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.