‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’

View Gallery
12 Photos
‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’
Adriana Lima

‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’
Bella Thorne dhe Patrick Schwarzenegger

‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’
Cara Delevingne, Mary Donaldson

‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’
Emily Ratajkowski

‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’
Gigi Hadid

‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’
Karlie Kloss 1

‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’
Karlie Kloss

‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’
Millie Mackintosh

‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’
Olivia Palermo

‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’
Rita Ora

‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’
Rumer Willis

‘Macet’ me çizme: divat preferojnë ‘cruissard’
Sienna Miller

Të gjata mbi gju, të  ngushta dhe të ngjitura si çorape. Shpesh të veshura vetëm me një bluzë. Nga Hollywood në tapetin e kuq të Europës, rikthehen ‘cuissard’, çizmet e gjata deri sipër gjurit. Divat mesa duket nuk mund të bëjë dot pa to, madje në kohët e fundit kanë rikthyer një trend të vjetër të kombinimit të tyre me peliçe apo pallto. Ja disa imazhe nga një tendencë planetare: rikthimi i maceve me çizme?No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.