Perlat magjepsëse të Mikimoto

View Gallery
4 Photos
Perlat magjepsëse të Mikimoto
Byzylyku “Tendresse”, me prla nga Paqësori me motive barok

Perlat magjepsëse të Mikimoto
Gjerdan “Night and Day” me perla Akoya, oniks dhe diamabte të vendosur në platin

Perlat magjepsëse të Mikimoto
Unazë “Saturne” në platin, perlë të bardhë nga Paqësori rrethuar nga diamante

Perlat magjepsëse të Mikimoto
Vathë “Gypsy” me perla nga Paqësori dhe diamante të vendosur në flori të bardhë

Që prej vitit 1893, Kokichi Mikimoto, krijuesi i kulturës së perlës, është bërë një klasik i argjendarisë. Perla është një element kryesor që Mikimoto ka zhvilluar gjatë krijimtarisë së tij, duke e vënë në dukje këtë element që pëlqehet shumë nga parizianët por edhe gjithë bota. Krijimtaria më e fundit janë katër elementë magjepsës me perla diamante dhe flori të bardhë:

Byzylyku “Tendresse”, me prla nga Paqësori me motive barok.

Vathë “Gypsy” me perla nga Paqësori dhe diamante të vendosur në flori të bardhë.

Unazë “Saturne” në platin, perlë të bardhë nga Paqësori rrethuar nga diamante.

Gjerdan “Night and Day me perla Akoya, oniks dhe diamabte të vendosur në platin.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.