Si visheshim në vitet ‘70

View Gallery
15 Photos
Si visheshim në vitet ‘70
1975

Si visheshim në vitet ‘70
1970 Imogen Hassal

Si visheshim në vitet ‘70
1970 Verushka

Si visheshim në vitet ‘70
1970, Pointer Sisters

Si visheshim në vitet ‘70
1970

Si visheshim në vitet ‘70
1971 Olivia Newton- John

Si visheshim në vitet ‘70
1971-Nje cift i sapomartuar ne Kensington

Si visheshim në vitet ‘70
1972 Robert Wagner dhe Natalie Wood

Si visheshim në vitet ‘70
1972

Si visheshim në vitet ‘70
1973 Cher

Si visheshim në vitet ‘70
1973 David Bowie

Si visheshim në vitet ‘70
1973

Si visheshim në vitet ‘70
1974-Tre burra te veshur me Yves Saint Laurent

Si visheshim në vitet ‘70
1975

Si visheshim në vitet ‘70
Susan Shaw

Pantallona cowboy dhe funde, xhaketa kastor, flokët me balluke. Moda e viteve ‘70 rikthehet periodikisht dhe vazhdon të jetë një joshje të veçantë për ne. Prandaj ikonat e epokës si Mick Jagger, David Bowie, Twiggy, Diane Von Furstenberg, Verushka, Cher etj., kanë mbetur nostalgjikë dhe fanatikë të atij stili dhe asaj periudhe. Por para se të thoni “dua një look të viteve 70”, po ju kujtojmë se si visheshin në ato vite. Ja një rikthim i shpeJtë në kohë përmes fotogalerisë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.