Festoni Krishtlindjet me bizhu fine

View Gallery
4 Photos
Festoni Krishtlindjet me bizhu fine
Maison Margiela, vathë

Festoni Krishtlindjet me bizhu fine
Maison Margiela, vathë

Festoni Krishtlindjet me bizhu fine
Maison Margiela, vathë

Festoni Krishtlindjet me bizhu fine
Maison Margiela, unazë

Ende nuk keni gjetur çfarë dhurate të bëni për Krishtlindje? “Maison Margiela” paraqet 18 pjesë argjendarie të veçanta prej floriri dhe floriri të bardhë, të menduara veçanërisht për tu vendosur në pakot poshtë bredhit të Krishtlindjeve. Ndërkohë që kërkimet për dhuratën ideal avash-avash po bëhen më intensive, “Maison Margiela” paraqet koleksionin “Anamorphose” të përbërë nga bizhu për festa. Një ide e mirë për të dhuruar tendencën më të fundit të vathëve, një përzierje orbitash në flroi të shndritshëm ose argjend që shkëlqen të mbushur me diamante.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.