‘Ngrohe’ me lule dimrin 2016

View Gallery
10 Photos
‘Ngrohe’ me lule dimrin 2016
Zara, H&M, Anna Field

‘Ngrohe’ me lule dimrin 2016
Anna Field

‘Ngrohe’ me lule dimrin 2016
Asos Petite

‘Ngrohe’ me lule dimrin 2016
Dolce & Gabbana

‘Ngrohe’ me lule dimrin 2016
Equipment

‘Ngrohe’ me lule dimrin 2016
H&M

‘Ngrohe’ me lule dimrin 2016
Kenzo

‘Ngrohe’ me lule dimrin 2016
Preen

‘Ngrohe’ me lule dimrin 2016
Temperley London

‘Ngrohe’ me lule dimrin 2016
Zara

Fantazitë floreale në veshje shumë shpesh bashkëlidhen me periudhën e pranverës, por këtë vit moda sjell nëpër dollapët tanë veshje plot lule, që i japin një pamje të ngrohtë veshjeve të dimrit. E zeza e zakonshme që shumë nga ne zgjedhim të veshim për gjatë gjithë dimrit, zbukurohet me dizajne të vogla shumëngjyrëshe. Palltot kanë braktisur ngjyrat e errëta dhe i kanë lënë hapësira ngjyrave të buta, shpesh të dekoruara me lule dhe elemente të veçanta. Shikoni galerinë për të zbuluar disa nga tendencat e këtij dimri.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.