Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada

View Gallery
12 Photos
Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada
Prada

Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada
Prada

Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada
Prada

Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada
Prada

Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada
Prada

Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada
Prada

Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada
Prada

Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada
Prada

Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada
Prada

Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada
Prada

Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada
Prada

Një udhëtim premium sipas dëshirës me Prada
Prada

Ekskluzivisht në butikun histroik të “Galleria Vittorio Emanuele II” në Milano dhe të butikut në rrugën “Faubourg Saint-Honoré” në Paris, Prada paraqet një shërbim të ri me ku mundëson personalizimin e valixheve nëpëmjet zgjedhjes së ngjyrës, materialeve dhe inicialeve. Prada propozon 14 modele çantash të mëdha dhe valixhesh të koleksionit Pranverë-Verë 2016 ku ju mund t’i personalizoni deri në pikën që të vendosni edhe inicialet tuaja në to.

Një ftesë për të udhëtuar që mund ta zbuloni ekskluzivisht në butikët Pranda në Milano dhe Paris. Nuk ju mbetet gjë tjetër vetëm të prisni pak më pak se dy muaj deri sa të merrni valixhen që keni krijuar sipas dëshirës dhe të niseni në një udhëtim luksoz rreth globit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.