Transformimi i Mariah Carey

View Gallery
2 Photos
Transformimi i Mariah Carey
Maria Carey maj 2015-dhjetor 2015

Transformimi i Mariah Carey
Mariah Carey

Jo vetëm ka një zë të mrekullueshëm, por duket e mrekullueshme gjithashtu. Këngëtarja Maria Carey është fotografuar rrugëve të New Yorkut më 8 dhjetor e veshur me një fustan të zi, të gjatë deri në fund të këmbëve e të ngjitur pas trupit, të cilin e kishte shoqëruar më një xhaketë të shkurtër lëkure. Në një krahasim të shpejtë të divës amerikane nga një performancë e saj në maj të këtij viti me imazhin që shfaqi këtë dhjetor, bie në sy një transformim i dukshëm i linjave të saj, që duken më të kuruara dhe elegante.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.