Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe

View Gallery
12 Photos
Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe
Meryl Streep - 66 vjece

Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe

Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe
Isabella Rossellini-63 vjece

Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe
Ornella Muti-60 vjece

Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe
Isabelle Huppert 65-vjece

Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe
Charlotte Rampling-69 vjece

Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe
Jessica Lange-66 vjece

Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe
Susan Sarandon-69 vjece

Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe
Kim Basinger-61 vjece

Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe
Diane Keaton-69 vjece

Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe
Lynda Carter-64 vjece

Si të vishesh bukur edhe 60 vjeçe
Vera Grabocka

E kush tha që një grua 60-vjeçare nuk mund të vishet bukur. Ja disa shembuj që sjell revista BORDO nga artistët të cilët duke zgjedhur veshjet më të veçanta, kanë arritur të sfidojnë jo vetëm moshën e tyre, por edhe të tregojnë se konkurojnë më të rejat. Nga Meril Streep te Ornela Muti, Kim Basinger te Diane Keaton, por edhe një figurë brilante si Vera Grabocka nga Shqipëria me imazh gjithnjë të kuruar dhe trupin në formë. Po ju sjellim disa modele kombinimesh nga artistë e Hollywood-it, të cilat padyshim që janë gjithnjë të suksesshme, nëse bëni zgjedhjen e duhur.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.