‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’

View Gallery
12 Photos
‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’
Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Rihanna

‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’
1-Rihanna-buzekuqi i erret

‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’
2-Jennifer Lopez-Poza me e bukur

‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’
3-Gigi Hadid-Biondja me e bukur

‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’
4- Kim Kardashian -make up me i mire

‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’
5-Blake Lively-modeli me i bukur i flokeve

‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’
6-Shay Mitchell-Syte me te bukur smokey

‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’
7-Carey Mulligan-Buzekuqi i kuq me i mire

‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’
8- Chrissie Teigen -Mollezat me te bukura

‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’
9-Liam Hemsworth-Mjekra me e kuruar

‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’
10-Kylie Jenner-Me e shpejta per te ndryshuar ngjyren e flokeve

‘Oscar’-ët e bukurisë për 2015 sipas ‘People’
11-Rita Ora-Me e mire per te thyer rregullat

Janë të gjitha të famshme dhe mjaft të kuruara. Por mbi të gjitha, janë një shembull për miliona gra në botë të lidhura pandashmërisht me tendencat më të fundit të modës. Revista People ka zgjedhur 11 personazhe të njohura që kanë arritur të bëjnë dallimin në estetikë, secila ikonë simbol i një kategorie. Nga personazhi me make up më IN, tek buzëkuqi, ngjyra e flokëve apo modeli më trendy, ja cilat janë femrat që kanë hyrë në klasifikimin më të shumëpritur të vitit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.