Tre mënyra për të pasur gjithnjë këmbët e lehta

View Gallery
3 Photos
Tre mënyra për të pasur gjithnjë këmbët e lehta
Sole Serum, Soothing Serum, 19.99 $

Tre mënyra për të pasur gjithnjë këmbët e lehta
Suti, Fabulous Foot Balm, 29.50$

Tre mënyra për të pasur gjithnjë këmbët e lehta
The Face Shop, Smile Peeling Foot Mask, 6$

Për ato femra që ecin nëpër qytet me taka të larta, ka tre mënyra speciale të të kujdesurit duke kaluar nga sektori i higjenës tek përkujdesja e lëkurës. Nga “Sole Serum” na vjen “Soothing Serum”, një krem që falë një formule me vajra natyralë mjafton ta vendosim për pak minuta në pjesët e këmbëve ku ndjejmë dhimbje dhe mund të rivendosim sërish takat pa asnjë problem.

Nga “The Face Shop” na propozohet “Smile Peeling Foot Mask”, një përbërje koreane kundër lëkurave të vdekura dhe kundër kallove. Pasi ta përdorni për pesë ditë rjesht, këmbët tuaja do të jenë krejt të reja dhe të buta, falë përzierjeve me bimë dhe fruta.

Nga “Suti” vjen, “Fabulous Foot Balm”, një balsam fantastik që ka në përbërje mente, rozmarinë, eukaliptus, vaj ulliri dhe vaj nga farat e kungullit, 99% bio. Ky balsam çlodh këmbët dhe njëkohësisht i dehidraton ato.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.