Me Burberry Scarf Bar mund të personalizoni shallin sipas dëshirës

Burberry Scarf Bar feston shallrat e tij të spikatur prej kashmiri duke nxjerrë një gamë më të gjerë të modeleve klasikë, të krijuar krejtësisht në Skoci, në 30 ngjyra të ndryshme, që do i bashkohen ngjyrave klasike si: deve, gur, gri, blu e thellë, e kuqe e mbyllur. Në fakt Scarf Bar ofron mundësinë për stampa të reja dhe për të qepur monogramat me ngjyrën që dëshironi si dhe të vendosë inicialet tuaja. Burberry këtë shërbim e jep në të gjitha butikët e tij në botë por edhe në internet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.