Nëse doni një alternativë nga diamantet, zgjidhni Vara Gemme!

View Gallery
3 Photos
Nëse doni një alternativë nga diamantet, zgjidhni Vara Gemme!
Unaze Vara Gemme me agata te bardhe

Nëse doni një alternativë nga diamantet, zgjidhni Vara Gemme!
Vathe Vara Gemme me oniks te zi

Nëse doni një alternativë nga diamantet, zgjidhni Vara Gemme!
Unaze Vara Gemme me oniks te zi

Salvatore Ferragamo Jewels nxjerr linjën e koleksionit Vara Gemme, me dy dekorime të rinj, me gurë agata të bardhë dhe me oniks të zi. Ky koleksion inspirohet nga hallkat e famshme të Fiamma Ferragamo të vitit 1978, e përdorur si dekorues i modelit “omonima calzatura”, një nga modelet më të spikatur të firmës. Agata e bardhë, simbol i pastërtisë dhe oniksi i zi janë përdorur në unaza, varse dhe vathë të kombinuar me flori roz 18 karat. Këtyre dy gurëve i shtohen edhe kuarce rozë dhe bojëqielli.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.