Pesë minuta për një fytyrë vezulluese

View Gallery
6 Photos
Pesë minuta për një fytyrë vezulluese
Elikzir shkëlqyes nga “Eclaé”

Pesë minuta për një fytyrë vezulluese
Hidratues i çastit “Tops Secrets” nga “Yves Saint Laurent Beauté”

Pesë minuta për një fytyrë vezulluese
new_bioeffect_30day_treatme_jpg_4073_jpeg_2961.jpeg_north_499x_white

Pesë minuta për një fytyrë vezulluese
Pesë minuta për një fytyrë vezulluese

Pesë minuta për një fytyrë vezulluese
Serum nga lideri i estetikës “Nutritious d’Estée”

Pesë minuta për një fytyrë vezulluese
Trajtim 30 ditor gga “BioEffest”

Për vetëm pesë minuta, këto përkujdesje çlodhin dhe ndriçojnë fytyrën me një aureolë të ndritshme… Kështu mund të jeni në qendër të vëmendjes. Pasi ta keni përhapur në të gjithë fytyrën, ky eliksir çliron aftësitë e tij për të ndriçuar në pak kohë fytyrën dhe për të hequr lodhjet e këtij viti.

Ampula lifting nga “Coup d’éclat”

Këto ampula janë më të mirat për të zhdukur gjurmët e moshës duke i dhënë fytyrës ndriçim.

Hidratues i çastit “Tops Secrets” nga “Yves Saint Laurent Beauté”

Një hibrid mes kremit hidratues dhe një ngjyrues bazik, ky xhel përmban gjiçka është e nevojshme për të zbutur lëkurën, t’i japë një pamje të shëndetshme dhe të mbajë makeup-in.

Serum nga lideri i estetikës “Nutritious d’Estée”

I përbërë nga ekstrati i shegës dhe vitaminë E, ky serum super ushqyes i jep volum dhe shkëlqim fytyrës.

Nga “BioEffest” vjen një trajtim 30 ditor

Ky tratim i jep dëndësi lëkurës dhe rrit elasticitetin për një efekt tërheqës dhe gjallërues të fytyrës.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.