Dieta e së hënës, purifikuese dhe efikase

View Gallery
2 Photos
Dieta e së hënës, purifikuese dhe efikase
Dieta e së henes1

Dieta e së hënës, purifikuese dhe efikase
Dieta e së henes

Dieta e së hënës është një kurë dobësuese në mënyrë të shpejtë dhe efikase, që ka për qëllim të pastrojë dhe dezintoksikojë organizmin me një regjim ushqimor me pak kalori vetë një ditë të javës, konkretisht ditën e hënë. Dieta zgjat 2 muaj dhe mundëson humbjen e 4-5 kg duke konsumuar ditën e hënë vetëm fruta dhe perime dhe duke pirë lëngje, që nga çajrat e deri tek lëngjet e frutave (një total prej 600 kalorish)

Nga e marta në të shtunën nuk ka rregulla, por (të paktën për 2 muaj), duhet të përtypeni ngadalë, të pini shumë ujë larg nga vaktet, të ëmbëlsoheni me mjaltë ose fruta. Duhet të shmangen ëmbëlsirat, pijet alkoolike dhe ato me gaz, patatet e skuqura. Mund të konsumoni peshk, djathë, bukë, makarona dhe oriz integral, vezë, dhe perimet në përgjithësi. Ndërkohë, përdorini në sasi më të vogël mishin dhe legumet. E diela është ditë pushimi, kështu që mund të hani ç’të doni (sigurisht, gjithmonë me një farë mase).

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.