Fundet që mund të vishni edhe në ditë të ftohta

View Gallery
8 Photos
Fundet që mund të vishni edhe në ditë të ftohta
Ralph Lauren

Fundet që mund të vishni edhe në ditë të ftohta
Ralph Lauren 2

Fundet që mund të vishni edhe në ditë të ftohta
Ralph Lauren

Fundet që mund të vishni edhe në ditë të ftohta
Ralph Lauren

Fundet që mund të vishni edhe në ditë të ftohta
Ralph Lauren

Fundet që mund të vishni edhe në ditë të ftohta
Ralph Lauren

Fundet që mund të vishni edhe në ditë të ftohta
Ralph Lauren

Fundet që mund të vishni edhe në ditë të ftohta
Tendencat

 

Fundet janë padyshim veshja e preferuar e femrave, por edhe më tepër e meshkujve për partneret e tyre. Këtë dimër do t’i veshim më tepër se pantallonat, duke i kombinuar veçanërisht me  pants culotte, linja moderne mes pantallonave dhe fundit.

Por si të veshim një fund në dimër që të dukemi bukur, por të durojmë edhe të ftohtin?

Të frymëzuar nga koleksioni i Ralph Lauren kundër të ftohtit zgjidhni fundin e gjatë, të mesëm ose ekstra të gjatë për në mbrëmje.

Mund t’i kombinoni me pulovra të trasha dhe çizme të gjata deri tek gjuri. Jo vetëm që është zgjidhja më e mirë për të përballuar të ftohtët e dimrit, por do të jeni edhe mjaft IN për këtë sezon.

Zbuloni disa nga tendencat e shfaqura në koleksioni vjeshtë-dimër 2015-2016 të Ralph Lauren dhe zgjidh atë që i përshtatet look-ut tënd.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.