‘Yamamay’, 4 ngjyrat e koleksionit të festave

View Gallery
7 Photos
‘Yamamay’, 4 ngjyrat e koleksionit të festave
Intimo Seksi Yamamay

‘Yamamay’, 4 ngjyrat e koleksionit të festave
baby doll Yamamay

‘Yamamay’, 4 ngjyrat e koleksionit të festave
Intimo ne ngjyre ari Yamamay

‘Yamamay’, 4 ngjyrat e koleksionit të festave
Komplete intimo Yamamay

‘Yamamay’, 4 ngjyrat e koleksionit të festave
Yamamay, koleksioni intimo per Vitin e Ri

‘Yamamay’, 4 ngjyrat e koleksionit të festave
Yamamy, ngjyre smeraldi

‘Yamamay’, 4 ngjyrat e koleksionit të festave
Intimo ‘Yamamay’ për Vitin e Ri,

‘Yamamay’ prezanton koleksionin e veshjeve intime për Vitin e Ri  2016 vërtetë seksi dhe intrigant. Ngjyrat e koleksionit intimo për Krishtlindjet 2015 dhe Vitin e Ri 2016 janë katër: e kuqja tradicionale, e zeza seksi, e arta plot shkëlqim dhe ngjyra e sofistikuar e smeraldit.

Që nga intimot në formë body, kompletet e tipit baby doll me recipeta push up dhe perizoma, tek ato të stilit brazilian apo me bel të lartë; të gjitha për të shtuar dozat e sensualitetit këtë fundvit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.