Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë

View Gallery
20 Photos
Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Armor Lux, 125 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Alexander McQueen, 895 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Caroll, 79 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Esprit, 49.99 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, H-M, 19.99 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Jennyfer, 19.99 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Kookai, 69 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, La Petite Francaise, 105 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Lacoste, 135 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Le phare de la baleine, 78 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Maje, 195 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Mango, 45.99 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Moschino, 369 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Orcival, 158 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Petit bateau, 69 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Saint James, 159 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Sandro, 165 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Week end Max mara, 170 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Zadig Voltaire, 250 euro

Triko marinari për një pamje shik dhe të ngrohtë
Triko marinari, Zara, 25.95 euro

E konsideruar si një veshje jashtë kohës, trikoja marinarit vazhdon ende të na tërheqë.

Pasi njohu vitet e arta nëpër porte, kjo veshje sot është shndërruar në një element të pa shmangshëm të veshjes së vajzave me stil.

Klasike në ngjyrë blu të errët dhe të bardhë, elegante me një jakë “V” ose e ristiluar me origjinalitet, shihni përzgjedhjen e trikove të marinarit më të bukura të koleksioneve vjeshtë-dimër 2016, në galerinë e fotove.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.