Vathët e përshtatshëm për flokë të kapur

View Gallery
4 Photos
Vathët e përshtatshëm për flokë të kapur

Vathët e përshtatshëm për flokë të kapur
Asos

Vathët e përshtatshëm për flokë të kapur
Sharra Pagano

Vathët e përshtatshëm për flokë të kapur
Vathe ari me kristale Swarovski

Të pëlqen t’i mbash flokët të kapur, topuz ose bisht? Plotësoje look-un me një palë vathë, të vegjël ose të mëdhenj qofshin, e rëndësishme është të zgjedhësh modelin e duhur për të ndriçuar fytyrën dhe për të shkëlqyer edhe kur je në zyrë. Ja disa modele, që nga ato klasike në stil etnik dhe retro, deri tek modelet me shkëlqim apo ato më pak të komplikuara për një look më formal. Zgjidh modelin që i përshtaten më mirë stilit tënd.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.