“All I Want for Christmas Is You” zbret nga froni pas 20 vjetësh

View Gallery
2 Photos
“All I Want for Christmas Is You” zbret nga froni pas 20 vjetësh
mariah carey

“All I Want for Christmas Is You” zbret nga froni pas 20 vjetësh
Mariah Carey

Atmosfera e Krishtlindjeve nuk mund të kuptohet pa këngën e Mariah Carey “All I Want for Christmas Is You” . Për vite  e vite me radhë e kemi dëgjuar çdo fundvit pa u mërzitur kurrë. Por pas 20 vjetësh në top-listë si kënga më e dëgjuar dhe e luajtur gjatë fetave të fundvitit  që nga viti 1994, kur doli për herë të parë, “All I Want for Christmas Is You” ka rënë nga froni. Singëlli ikonik i Mariah Carey ka kaluar në vend të dytë të play listës së këngëve më të dëgjuara këtë sezon, duke ja lënë vendin e parë The Shins, me “Ëonderful Christmastime”No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.