Merry Christmas nga Shiseido

View Gallery
36 Photos
Merry Christmas nga Shiseido
Ardita Mullai dhe Rovena Dilo

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido
IMG_1115

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido
IMG_1162

Merry Christmas nga Shiseido
IMG_1164

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Merry Christmas nga Shiseido

Shisedo dhe përfaqësuesja shqiptare e kësaj marke, Bujana Luka, mblodhën fundjavës së kaluar miqtë në një koktej festiv në ambientet e hotel Diplomat, në Tiranë. Ngjyra e kuqe e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri ishin dhe motivi i kësaj mbrëmjeje, në të cilën morën pjesë personazhe të njohur të ekranit dhe medias.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.