Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980

View Gallery
12 Photos
Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980
1980

Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980
1942-

Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980
1946

Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980
1947

Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980
1950

Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980
1954

Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980
1955

Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980
1959

Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980
1959-

Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980
1966

Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980
1969

Stili vintage i rrugëve parisiene, foto nga 1940-1980
1970-

Ai është padyshim qyteti i modës së lartë, stilit dhe elegancës. Me emrat më të njohur të stilistëve në të gjithë botën të cilët kanë jetuar dhe krijuar në Paris, ai ka qenë përherë vendi ku kanë lindur tendencat më të reja të stilit, që janë adoptuar më pas nga pjesa tjetër e botës. Në nder të Javë ‘Couture’, një kthim pas në rrugët e Parisit, gjithmonë skena të stilit – nga viti 194 deri në 1980.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.