Kapuçat prej leshi, mania e stinës

View Gallery
4 Photos
Kapuçat prej leshi, mania e stinës

Kapuçat prej leshi, mania e stinës

Kapuçat prej leshi, mania e stinës

Kapuçat prej leshi, mania e stinës

Deri dje përdoreshin vetëm nga fëmijët dhe të vegjlit, sot vishen nga reperët, divat, yjet dhe modelet. Po flasim për kapuçat prej leshi, shpesh të gjatë dhe pothuajse në të gjitha ngjyrat. Këtë dimër janë një aksesor nga i cili nuk mund të hiqni dorë. Hidhini një sy galerisë për të parë kapuçat prej leshi më të bukur në qarkullim dhe mënyrën se si mund t’i kombinoni.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.