Performancë mbreslënëse ngjyrash në “Museum of Feelings”

View Gallery
10 Photos
Performancë mbreslënëse ngjyrash në “Museum of Feelings”
Museum of Feelings

Performancë mbreslënëse ngjyrash në “Museum of Feelings”
Museum of Feelings

Performancë mbreslënëse ngjyrash në “Museum of Feelings”
Museum of Feelings

Performancë mbreslënëse ngjyrash në “Museum of Feelings”
Museum of Feelings

Performancë mbreslënëse ngjyrash në “Museum of Feelings”
Museum of Feelings

Performancë mbreslënëse ngjyrash në “Museum of Feelings”
Museum of Feelings

Performancë mbreslënëse ngjyrash në “Museum of Feelings”
Museum of Feelings

Performancë mbreslënëse ngjyrash në “Museum of Feelings”
Museum of Feelings

Performancë mbreslënëse ngjyrash në “Museum of Feelings”
Museum of Feelings

Performancë mbreslënëse ngjyrash në “Museum of Feelings”
Museum of Feelings

Performanca e ngjyrave dhe e dritës në kompleksin e sapo hapur “Museum of Feelings” në New York, çdo ditë tërheq vëmendjen e mijëra vizitorëve.

Ndërkohë që, ky muze, vetëm disa ditë pas hapjes është shndërruar në një nga destinacion më të pëlqyera për vizitorët e Manhattan-it.

I ashtuquajturi “Muzeu i Ndjenjave” është hapur në Battery Park në Manhattan, dhë përbëhet nga pesë hapësira të cilat janë të ndriçuara me ngjyra të cilat simbolizojnë ndjenjën e optimizmit, haresën, gjallërinë, entuziazmin dhe paqen shpirtërore.

Rreth 3000 vizitorë për çdo ditë kënaqen me performansën e ngjyrave dhe dritave qç shoqërohet me një sfond të këndshëm muzikor.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.