Si kanë evoluar streçet nëpër dekada

View Gallery
14 Photos
Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
Ann Margret - 1960

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
Audrey Hepburn - 1957

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
Beyonce - 2009

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
Cher -1982

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
Cindy Crawford -1990

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
DEBBIE HARRY - 1980

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
Farah Fawcett - 1985

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
Jackie Collins - 1971

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
Kim Kardashian - 2013

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
LINDSAY LOHAN, 2008

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
Madonna - 1985

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
MILEY CYRUS 2013

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
Nicki Minaj - 2011

Si kanë evoluar streçet nëpër dekada
OLIVIA NEWTON - 1978

Sot është padyshim një nga veshjet më të përdoruara; sa sportive aq edhe klasike, streçet janë shprehja më e qartë e sensualitetit femëror. Por ato kanë nisur të përdoren disa dekada më parë, si shfaqje e lirisë dhe feminilitetit, fillimisht nga personazhet publikë, e më pas nisën të huazohen edhe nga njerëzit e thjeshtë. Në galerinë më sipër mund të shihni se si ka evoluar në dekada stili i veshjes femërore.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.