Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015

View Gallery
12 Photos
Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015
Princi Carl-Philip i Zvicres dhe Sofia Hellqvist

Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015
Adi Ezra, Bar Refaeli

Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015
Elisa Toffoli dhe Andrea Rigonat

Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015
Erin McLeod dhe Ella Masar, futbolliste kanadeze

Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015
Eva Gonzalez, Cayetano Rivera Ordonez

Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015
Geri Halliwell 1

Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015
Geri Halliwell

Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015
Jennifer Aniston

Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015
Joe Manganiello, Sofia Vergara

Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015
Kim Sears, Andy Murray

Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015
Nicky Hilton e James Rothschild

Dasmat VIP, fustanet më të bukur të nusërisë për 2015
Sofia Vergara

Nicky Hilton me Valentino, Sofia Vergara në versionin romantik. Dasma e parë gay e dy futbolliste kanadeze, Sofia, princesha e Zvicrës. 2015 ka qenë viti i martesave VIP, një ceremoni që nuk ka qenë kurrë më parë kaq popullore mes yjeve dhe përfaqësuesve të familjeve mbretërore. Ja disa nga fustanet e nusërisë që kanë rënë më tepër në sy gjatë këtij viti; janë padyshim portret i konceptit bashkëkohor të dasmës.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.