Kate Middleton, princesha ricikluese

View Gallery
8 Photos
Kate Middleton, princesha ricikluese
Kate Middleton 2012-2013jpg

Kate Middleton, princesha ricikluese
Kate Middleton 2012-2014jpg

Kate Middleton, princesha ricikluese
Kate Middleton 2012-2014jpg.jpg1

Kate Middleton, princesha ricikluese
Kate Middleton 2012-2015

Kate Middleton, princesha ricikluese
Kate Middleton 2013-2015

Kate Middleton, princesha ricikluese
Kate Middleton 2013-2015.jpg1

Kate Middleton, princesha ricikluese
Kate Middleton 2014-2011jpg

Kate Middleton, princesha ricikluese
Kate Middleton 2015-2012

Kate Middleton godet sërish: më 15 dhjetor 2015 kishte zgjedhur të vishte një fustan të kuq për të shkuar në ‘Anna Freud Centre Family School’, perfekt për atmosferën festive. Të njëjtin fustan të Sarah Burton Dukesha e Cambridge e kishte veshur edhe në 2012, gjatë festimeve të jubileut të diamantit të Mbretëreshës Elizabetë. Riciklimi i veshjeve është një gjë që bashkëshortja e princit të Anglisë e bën shpesh duke dhënë kështu një shembull mjaft të mirë për gatë dhe vajza. Ndoshta prandaj bashkëkombësit e saj e adhurojnë dukeshën; për thjeshtësinë që e karakterizon. Ja disa raste kur Kate ka ricikluar veshjet e saj.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.