Pulovra me lesh angora të bën të dashurosh dimrin

View Gallery
9 Photos
Pulovra me lesh angora të bën të dashurosh dimrin
Pull en mohair American Vintage, 30€

Pulovra me lesh angora të bën të dashurosh dimrin
Pull en mohair Burberry, 550€

Pulovra me lesh angora të bën të dashurosh dimrin
Pull en mohair Burberry, 650€

Pulovra me lesh angora të bën të dashurosh dimrin
Pull en mohair Maje, 250€

Pulovra me lesh angora të bën të dashurosh dimrin
Pulovër me lesh angora, Boden, 63€

Pulovra me lesh angora të bën të dashurosh dimrin
Pulovër me lesh angora, Iro, 150€

Pulovra me lesh angora të bën të dashurosh dimrin
Pulovër me lesh angora, Liu Jo, 195€

Pulovra me lesh angora të bën të dashurosh dimrin
Pulovër me lesh angora, Sandro, 225€

Pulovra me lesh angora të bën të dashurosh dimrin
Pulovër me lesh angora, Zara, 70€

Krejtësisht i butë, krejtësisht i ngrohtë, pulovri me lesh angora vjen për të zbukuruar veshjen tonë të dimrit. Zakonisht kur themi pulovër me lesh angora, mendojmë për vitet 80, por sigurisht që nuk na vete asnjëherë mendja për një bluzë të pazëvendësueshme të stinës së dimrit.

Megjithatë është rikthyer në shijet e ditës nga krijues si Alexander Wang apo Riccardo Tisci, kjo veshje komode dhe si gëzof ka rigjetur vendin e saj në gardërrobën e ndjekëseve të modës. E veshur lirshëm, me jakë të gjerë, me ngjyra neutrale, qëndron butë mbi lëkurë, kombinohet me pantallona të zeza madje edhe me një fund me tamina, dhe gjitha këto me shumë thjeshtësi. Avantazhi tjetër është butësia dhe ngrohtësia që e bëjnë këtë pulovër një veshje që mjafton të na mundësojë të përballemi me të ftohtin pa asnjë problem.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.